Често задавани въпроси - FAQ | мелатонин срещу безсънието, проблемите със съня и стреса
 

FAQ
 
 

Често задавани въпроси

За какво са предназначени продуктите Мелатонин Релакс Волента?

Продуктите от серията Мелатонин Релакс Волента са предназначени за:
- съпътстващо третиране на различни състояния, свързани с проблеми със съня (безсъние), резултат от недостатъчно производство/усвояване в организма на хормона мелатонин;
- по-лесно и бързо коригиране на вътрешния биологичен часовник при преминаване в друга отдалечена часова зона;
- подпомагане на заспиването след значителни физически и/или психически натоварвания;
- преодоляване на последствията от стреса, пренапрежението и преумората, съпътстващи напрегнатото ежедневие и водещи до проблеми със заспиването и до разстройства на съня.

Как са произведени продуктите от серията Мелатонин Релакс Волента?

Всички продукти от серията Мелатонин Релакс Волента са произведени в условията на най-високите изисквания на съвременната фармацевтична индустрия – при строго съблюдаване на нормите за добра производствена практика (GMP- стандарт). Технологията на производство е съобразена с най-новите постижения на фармацията за по-пълноценно усвояване на активните вещества.

Използваните в препаратите стандартизирани растителни екстракти са с доказан произход (ЕС) и отговарят на всички изисквания на Европейската фармакопея. Имат сертификати за отсъствие на ГМО.

Продуктите са регистрирани като хранителни добавки и имат съответното разрешение на продажба на територията на страната съгласно всички действащи към момента нормативни документи на Република България и Европейския съюз.

Как е определен съставът на продуктите?

Включените във всеки от продуктите от серията Мелатонин Релакс Волента съставки са съобразени с резултатите от най-новите изследвания за приложението на мелатонин-съдържащи добавки при повлияване на различните симптоми и причина за появата на проблеми със съня. Различният състав и дозировка отговарят на съвременното схващане, че отделните хора имат различна, строго индивидуална необходимост и степен на усвояване на различните вещества.

Къде се продават продуктите от серията Мелатонин Релакс Волента?

Мелатонин Релакс Волента Плюс, Форте и Кардио можете да намерите в аптечната мрежа в страната, в дрогериите и в някои от най-големите онлайн магазини за продажба на лекарства без рецепта и хранителни добавки.

 

 

 


Copyright © melatoninrelax.com - Volenta 2022
Designed byVolenta