Продукти от серията Мелатонин Релакс Волента | мелатонин срещу безсънието, проблемите със съня и стреса
 

Мелатонин Релакс Волента Форте
 
Мелатонин Релакс Волента Плюс
 
Мелатонин Релакс Волента Кардио
 
 

Продукти Мелатонин Релакс ВолентаВ днешно време според статистиката всеки пети човек поне няколко пъти годишно страда от разстройство на съня, което може да се дължи на различни фактори. Сред тях са и недостатъчно производство на хормона мелатонин в организма, стрес, претоварване, различни психични разстройства.

Проблемите със съня, безсънието и последствията от стреса и преумората са в основата на много заболявания, в това число остри и хронични, и се отразяват непосредствено върху цялостното здраве.

За да отговорим по-пълно на индивидуалните нужди на всеки отделен потребител, сме разработили 3 продукта - различни формули на база мелатонин, но комбинирани с различни други съставки, допълващи и разширяващи ефекта от приема на съответния препарат.

Мелатонин Релакс Волента Плюс е комбинирана базисна формула. Всяка таблетка съдържа мелатонин, витамин В6, стандартизирани екстракти с доказан произход и без съдържание на ГМО) от маточина и ментово масло. Продуктът е предназначен за всички, които желаят да започнат прием на препарат, съдържащ мелатонин, и знаят (или предполагат), че ще се повлияят достатъчно, както от умерено количество от него, а едновременно разчитат на синергичното действие на хормона и добавените във формулата витамин В6 и екстракти, които правят действието на продукта по-комплексно, добавяйки му още предимства, най-вече за повлияване на стреса, усещането за умора и недостига на енергия.

Мелатонин Релакс Волента Форте е усилена формула - с удължено освобождаване на активните съставки, насочени към повече възможни причини за трудности при заспиването и непълноценен сън. Препаратът съдържа
- мелатонин,
- магнезий + витамин В6
- комплекс от стандартизирани растителни екстракти (валериана, ментово масло, лайка и пасифлора) с доказан произход и без съдържание на ГМО. Продуктът е предназначен и се препоръчва за всички, които са с по-силно понижено производство на мелатонин и/или са с изразени симптоми на последствията от стрес, хронична умора, претоварване, пренапрежение, мускулни крампи.

Мелатонин Релакс Волента Кардио е комбинирана формула, която съчетава действието на хормона мелатонин, с утвърдената в традиционната медицина със своя кардио ефект билкова комбинация валериана-глог-мента. Добавените витамин В6 и екстракт от маточина разширяват и засилват ефекта от препарата.
Продуктът е предназначен за всички, които желаят да започнат прием на препарат, съдържащ мелатонин, с по-специфична насоченост и ползи както за повлияване на проблемите със заспиването и съня, така и на сърдечната дейност, върху която стресът, пренапрежението и умората бързо дават негативен ефект.

Всички продукти от серията Мелатонин Релакс Волента са произведени от сертифициран производител в условията на Добра производствена практика (GMP) и са снабдени с всички необходими документи за продажба на територията на България.

 

 

 


Copyright © melatoninrelax.com - Volenta 2022
Designed byVolenta